Aktuálne vývojové tendencie v ekonomike krajín EÚ - Oberhauser, Ján Artur
Odhady Európskej komisie ohľadne hospodárskeho rastu svetovej ekonomiky. Rast súkromnej spotreby v krajinách EÚ. Oživenie hospodárstva krajín EÚ. (Štvrté pokračovanie seriálu o hospodárskej situácii vo svete. Ďalšia časť v čísle 78).