Daňová sústava si žiada zmenu - Kramplová, Ľuba
Príprava daňovej reformy SR. Porovnanie daňových príjmov do štátneho rozpočtu v ČR a SR. Rozdiely v zdaňovaní fyzických a právnických osôb na Slovensku. Potreba zmeny daňového systému SR.