Tesco a jeho obchodné aktivity v strednej Európe - Plecitý, Stanislav
Vstup Tesca na európske trhy. Obrat obchodných domov Tesco v strednej Európe. Faktory ovplyvňujúce obchodnú politiku Tesca. Cenová a rozvojová politika spoločnosti Tesco Stores. Očakávania Tesca na trhu strednej Európy.