Psychológia ponúka manažmentu 21. storočia nový psychologický koncept človeka - Poliach, Vladimír
Psychologický koncept človeka pre manažment 21. storočia. Dve roviny riadiacej činnosti - riadenie vecí a vedenie ľudí. Problematickejšie je vedenie ľudí - využitie psychologiky. Psychologický koncept človeka ako oporná os psychologiky. Prvky ľudskej bytosti (duše človeka).