Formování tržněhospodářských systémů ve střední a východní Evropě - Hoelscher, Jens
Hodnotenie hospodárskej transformácie v strednej a východnej Európe a perspektívy do budúcnosti. Transformácia ako dôsledok systémovej konkurencie. Základný hospodársky problém transformácie. Politika vonkajšieho hospodárskeho zabezpečenia.