Dosažené výsledky reformy Evropské unie ve světle amsterdamského summitu - Greger, Petr
Primát národných záujmov pred spoločným záujmom národných štátov prehlbovať integráciu. Vymedzenie rámca a úlohy spoločnej meny a jej vplyv. Výsledky Medzivládnej konferencie Európskej únie.