Podnikanie na Slovensku - Oujezdská, Lena
Z obsahu: J. Brhel: "Až sa SR stane plnoprávnym členom EÚ, konkurenčný tlak na jednotnom trhu bude ešte silnejší." Za osem rokov vzrástla platobná neschopnosť takmer osemnásobne.