Peňažný trh Číny v prestavbe - Koribský, Jaroslav
Chyby ázijských tigrov, ktorých by sa mala Čína vyvarovať. Situácia v čínskom bankovom sektore. Profily najdôležitejších čínskych bánk : Ľudovej banky Číny (PBOC), Čínskej banky (BOC), Priemyselnej a komerčnej banky Číny (ICBC), Poľnohospodárskej banky Číny (ABC) a Ľudovej stavebnej banky Číny (PCBC).