Problémy dopravy ťažko telesne postihnutých občanov na Slovensku - Krausová, Alena
Problém dostupnosti dopravy pre ťažko telesne postihnutých občanov. Zabezpečovanie dopravy pre ťažko telesne postihnutých občanov Dopravným podnikom Bratislava, a. s. a Dopravným podnikom mesta Košice, a. s. Sociálne a prepravné služby občianskeho združenia Maltézska pomoc.