Riadenie nákladov na báze aktivít - Veščičík, Milan
Metóda Activity Based Costing (ABC) umožňuje "viacdimenzionálne" sledovanie nákladov. Sledovanie teritórií a distribučných kanálov. Kalkulácie cien.