Evropské finančnictví v přerodu - Homola, Bořek
Súčasný vývoj finančníctva v niektorých európskych krajinách. Francúzsko - model krabicového finančného kapitalizmu. Švajčiarsko - superfúzie v oblasti Allfinanz. Holandsko - nákupy a fúzie v holandskom bankovníctve. Španielsko - nápor do Latinskej Ameriky. Škandinávia - z krízy do obdobia fúzií.