Aký je spôsob riadenia v špičkových svetových firmách? - Truneček, Jan
Spôsoby a metódy riadenia excelentných podnikov. Fraktálny modulárny systém, ako systém riadenia v 21.storočí. Podstata a úrovne fraktálnej organizácie. Fraktálna organizácia firmy TRW Repa GmbH.