Granty v rámci Programu rozvoja občianskej spoločnosti sa budú udeľovať od mája - Čalfová, Jana
Tri milióny ECU vyčlenené v rámci programu PHARE na rozvoj občianskej spoločnosti na Slovensku v r. 1998-1999. Suma sa bude prerozdeľovať prostredníctvom Nadácie pre podporu občianskych aktivít (NPOA). Pravidlá schvaľovania grantov. Rozdelenie projektov do troch základných skupín. Kultúra a demokracia - nové oblasti podpory.