Vývoj zahraničného obchodu v Českej republike - Oberhauser, Ján Artur
Aktuálny stav zahraničného obchodu v ČR. Tovarová štruktúra vývozu ČR za január a február 1998. Porovnanie dovozu a vývozu vo februári 1998. Celková obchodná bilancia zahraničného obchodu ČR v rokoch 1997-1998.