K privatizácii finančných inštitúcií a vzniku Eximbanky - Maxon, Miroslav
Problém privatizácie finančných inštitúcií. Kritériá pri hodnotení uchádzačov o privatizáciu finančných inštitúcií. Schválenie zákona o Eximbanke.