S nabídkou zboží až do bytu - Jindra, Jiří
Zásady priameho predaja. Svetová federácia priameho predaja. Profil klasického reprezentanta priameho predaja - firmy Amway Corporation. Výrobná a výskumná základňa Amway. Zabezpečenie distribúcie v Amway Corporation.