Konvergencia zákonov hospodárska súťaž a protimonopolné úrady - Straková, Dagmar
Vytvorenie medzinárodného rámca pre pravidlá hospodárskej súťaže. Základy na vytvorenie celosvetového protimonopolného úradu. Súčasná dôležitosť spolupráce protimonopolných úradov na bilaterálnej úrovni. Spolupráca Protimonopolného úradu SR s inými krajinami. Overovanie zahraničnej legislatívy v prípade koncentrácie slovenského podniku.