Nepriame náklady verejnej správy - Nemec, Juraj
Analýza efektívnosti fungovania verejnej správy. Nadmerná byrokracia v podnikateľskej sfére vo vzťahu k verejnej správe. Nezáujem verejnej správy o nepriame náklady.