Biotika, a.s. - analýza spoločnosti vývoj obchodovania s akciami spoločnosti
Analýza spoločnosti Biotika, a.s. Predmet činnosti. Obchodná situácia. Finančná situácia. Vývoj kurzu akcií. Celkový objem obchodov s akciami spoločnosti.