Mastering Management
Riadenie ľudských zdrojov. Cenové rozhodovanie - tvorba cien na príklade spoločnosti Pepsi-Cola. Cenová diskriminácia v karteloch. Techniky úspešného rokovania. Príčiny rozdielov v národných účtovných systémoch a prekážky na ceste ku skutočne prenosnému účtovnému režimu. Regulovanie účtovných predpisov. Transformácia výrobného podniku.