Nariadenie vlády Slovenskej republiky zo 16. decembra 1997 č. 3/1998 Z.z. ...
Nariadenie vlády SR zo 16. decembra 1997 č. 3/1998 Z.z., ktorým sa v usmerňovaní miezd v roku 1998 upravujú kvalitatívne ukazovatele, primeranosť prírastku miezd ku kvalitatívnym ukazovateľom, výška regulačného odvodu, údaje na jeho výpočet, splatnosť odvodu, spôsob jeho úhrady a hodnotené obdobie. Metodický pokyn na výpočet odvodu.