Prognóza štrukturálnych zmien vo výstavbe a stavebníctve po roku 1998 - Pavčo, Milan
Prognóza vývoja stavebnej produkcie v nadväznosti na prognózu vývoja hrubého domáceho produktu. Výrobný program stavebníctva v SR. Oblasti investičnej výstavby. Ciele investičnej výstavby a ich realizácia pomocou rôznych programov.