Za akých podmienok sa poskytuje podpora z fondu bývania - Giller, Pavol
Od r. 1996 je v účinnosti zákon o Štátnom fonde rozvoja bývania, na základe ktorého sa poskytuje podpora na výstavbu a na vylepšenie bytu. Základné podmienky pre poskytnutie podpory, ktoré musí splniť občan, právnická osoba.