Za akých podmienok sa poskytuje podpora z fondu bývania - Giller, Pavol
Všeobecné podmienky pre poskytnutie podpory zo Štátneho fondu rozvoja bývania. Obsah žiadosti predurčuje zákon. Identifikačné údaje žiadateľa. Údaje o stavbe. Preukázanie schopnosti platenia splátok a úrokov. Pre zabezpečenie záväzku sa v prevažnej miere vyžaduje záložné právo na nehnuteľnosť.