Měření indexu spotřebitelských cen (životních nákladů) domácností žijích v Praze a v obcích o velikosti do 5 000 obyvatel - Adamková, Hana, 1969-
Meranie indexu spotrebiteľských cien (životných nákladov). Príklad váhového schéma ČR, Prahy, obcí s veľkosťou do 5 000 obyvateľov v členenní do 10 hlavných výdajových skupín. Porovnávanie indexov a vytváranie záverov zo štatistických analýz.