Cestovný ruch na Slovensku v roku 1997 - Bujna, Marián
Pokles aktívneho cestovného ruchu (AZCR) a pasívneho cestovného ruchu (PZCR) na Slovensku v roku 1997. Podobný vývoj je charakteristický aj pre ostatné európske krajiny. Účel návštevy zahraničných návštevníkov. Navštívené oblasti na Slovensku. Vysielajúce krajiny podľa typov ciest (krátkodobé, dlhodobé).