Osviežujúce a light nápoje viete, čo pijú vaši zákazníci ? - Zajacová, Eva
Stály záujem spotrebiteľov o osviežujúce riedené nápoje. Ovocné šťavy. Prispôsobenie ponuky nápojov spotrebiteľom. Umiestnenie nápojového sortimentu v predajni. Výhody nápojov balených v kartónových škatuliach. Minerálky.