Správne poplatky v daňovom konaní - Siamerová, Zita
Zákon č. 1/1998 Z.z. je poslednou novelou zákona č. 145/1995 Z.z. o správnych poplatkoch. Výška poplatkov za niektoré správne úkony, vykonávané správcami dane v daňovom konaní. Vydanie rozhodnutia daňovým úradom. Vydanie potvrdenia, vyhotovenie odpisu. Žiadosti o úľavy. Poskytovanie údajov správcu dane z exekučnej činnosti. Rozhodnutie podľa zákona č. 511/1992 Zb. v znení neskorších zákonov. Rozhodnutie podľa zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov.