Účtovná uzávierka a odporúčania k finančnej úspore - Burák, Emil
Odporúčania podnikateľom ako usmerňovať vývoj svojho účtovníctva a daňového základu tak, aby zostal časový priestor na záverečné hospodársko-finančné transakcie, umožňujúce legálne zníženie základu dane a finančnú firemnú optimalizáciu. Ministratégia k finančnej úspore. Daňová minimalizácia a optimalizácia.