Monitoring "tovaru" od jeho výroby až po predaj - Hinková-Dibarborová, Andrea
Kontrola tzv. chúlostivého tovaru (mäsové, cukrárenské výrobky) v prvovýrobe. Podmienky prepravy chúlostivého tovaru. Karanténne sklady pre tovar zo zahraničia. Kritériá na dovoz chúlostivého tovaru. Povinná odborná spôsobilosť pri manipulácii s potravinami.