Zabezpečenie racionálnej výživy obyvateľstva - Kajaba, Igor
Vplyv úrovne spotreby potravín na potravinársky priemysel a následne na zdravie obyvateľstva. Nároky na plnohodnotné potraviny. Diferenciácia a skvalitňovanie potravín. Vysoká cenová úroveň ako brzda zdravého stravovania.