Čo je nové v daňovo-právnej legislatíve - Rendek, Peter
Informácia o legislatívnych opatreniach v období od 1.12. 1997 do 1.1. 1998. (Čiastka 126: vyhláška č. 309/1997 Z.z.; čiastka 127: opatrenie č. 310/1997 Z.z. oznámenie č. 311/1997 Z.z.; čiastka 128: nariadenie vlády SR č. 312/1997 Z.z., opatrenie č. 313/1997 Z.z., Oznámenie č. 314/1997 Z.z.