Nečisté triky v rokovaní - Smik, Ján
Určenie pravidiel rokovania. Reakcie rokovateľa na zámerné klamstvá alebo polopravdy. Ako čeliť stresovému prostrediu pri rokovaní a provokáciám obchodného partnera. Taktiky pozičného tlaku.