Novela zákona o konkurze a vyrovnaní sprísnila pravidlá predovšetkým dlžníkovi - Čikovský, Konštantín
Novelizácia zákona č. 328/1991 Zb. o konkurze a vyrovnaní priniesla zvýšenie napadnutí na konkurzy v tomto roku. Novelizácia platí od februára tohto roku. Najviac podaní zaznamenali krajské súdy v Bratislave, B. Bystrici a v Košiciach. Zmeny, ktoré priniesla novelizácia.