Motorové vozidlo a zamestnanec - Jánoš, Daniel
Dva druhy príjmu zamestnanca v súvislosti s motorovým vozidlom. Zdanenie cestovných náhrad zamestnanca za použitie vlastného motorového vozidla na pracovnú cestu. Motorové vozidlo a spoločník spoločnosti s ručením obmedzeným. Zdanenie nepeňažného príjmu zamestnanca vo forme používania motorového vozidla zamestnávateľa zamestnancom na služobné aj súkromné účely. Praktické príklady pre výpočet cestovných náhrad.