Tichý spoločník a daň z príjmov - Jánoš, Daniel
Zmluva o tichom spoločenstve 8 pís. b) zákona č. 286/1992 Zb. v znení neskorších predpisov o daniach z príjmov. Obsah zmluvy a určenie podielu tichého spoločníka. Praktické príklady pre výpočet podielu tichého spoločníka.