Názory na oblasť riešenia kolektívnych pracovných sporov vo verejnom sektore nepodnikateľskom - Borošová, Margita
Výsledky empirického prieskumu týkajúceho sa oblasti riešenia kolektívnych sporov (KS). Prezentácia názorov na hodnotenie legislatívy v oblasti riešenia KS. Výsledky prieskumu u zástupcov zamestnávateľov a odborov na úrovni organizácií. Výsledky prieskumu u zástupcov odborových zväzov a zástupcov zamestnávateľských organizácií a združení zamestnávateľov na najvyššej úrovni.