Základné princípy personálneho riadenia firmy - Suchánek, Emil
Teoretické vymedzenie pojmov stratégia, strategický manažment, personálna stratégia. Základné prvky systému riadenia ľudských zdrojov. Fázy projektovej stratégie. Vplyv veľkosti a organizačnej štruktúry firmy na stratégiu riadenia ľudských zdrojov. Implementácia personálnej stratégie a jej kontrola