Zákon č. 610/1992 Zb. z 2. decembra 1992 o rezervách pre zistenie základu dane z príjmov - Kontšeková, Zuzana
Úplné znenie zákona č. 610/1992 Zb. z 2. decembra 1992 o rezervách pre zistenie základu dane z príjmov s komentárom.