Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 202/1995 Z.z. Devízový zákon
Úplné znenie zákona NR SR č. 202/1995 Z.z., devízový zákon a zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon SNR č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov, v znení zákona č. 45/1998 Z.z. s komentárom. Vyhláška MF SR a NBS č.203/1995 Z.z., ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia Devízového zákona v znení neskorších predpisov. Prílohy k vyhláške č. 1-12. Klasifikácia sektorov. Klasifikácia odvetví. Číselník kódov krajín. Klasifikácia právnej normy.