Postavenie environmentálneho manažmentu v systéme riadenia podniku - Lopušný, Jozef
Životné prostredie v ekonomickej terminológii. Environmentálne orientovaná ekonómia vychádza z dvoch základných kategórií: z ekonomickej škody a nákladov. Postupné zavádzanie systémov environmentálneho manažmentu v slovenských podnikoch. Environmentálna politika - zásady Štátnej environmentálnej politiky SR. Realizácia a vyhodnotenie environmentálneho systému riadenia.