OFZ sa postupne dostávajú z červených čísel - Hrúz, Juraj
Hospodárenie Oravských ferozliatinárskych závodov (OFZ), a.s. Istebné v r. 1997. Tržby, hospodársky výsledok, aktíva, priemerný počet zamestnancov OFZ. Presmerovanie vývozu. Konsolidácia a reštrukturalizácia OFZ. Výroba podlieha vplyvom oceliarstva. Ekologický program OFZ.