Vieme sa orientovať na devízovom trhu? - Hájniková, Jana
Národný devízový trh. Základné právne normy zastrešujúce oblasť devízových vzťahov. Subjekty, pôsobiace v devízovej oblasti, ich členenie na devízových tuzemcov a devízových cudzozemcov. Práca s devízovým kurzom. Príklady výpočtu krížových kurzov, termínových devízových kurzov. Devízový kurz slovenskej koruny. Základné druhy termínových operácií.