Inflační cílení v zahraničí - zdroj informací a inspirace pro českou měnovou politiku - Hrnčíř, Miroslav
ČNB ohlásila v roku 1998 prechod na novú stratégiu menovej politiky - inflačné cieľovanie. Prínosy stratégie inflačného cieľovania. Špecifikácia inflačného cieľa - skúsenosti zahraničných bánk. Výsledky implementácie inflačného cieľovania.