O niektorých problémoch meny a štátnych financií v Rumunsku - Oberhauser, Ján Artur
Monitor hospodárskeho vývoja Rumunska. Reforma bankového systému a jej vplyv na stabilizáciu Rumunskej ekonomiky. Vzťah medzi bankovou sférou a financovaním verejných rozpočtov. Štatistické ekonomické ukazovatele hospodárskeho vývoja Rumunska.