Rusko - hospodárska veľmoc - Hübel, Jozef
Makroekonomické ukazovatele Ruska. Tieňová ekonomika, nezamestnanosť a inflácia. Situácia v ruskom priemysle. Priemerná hrubá mesačná mzda. Transformácia a privatizácia podnikov. Celkový objem zahraničných investícií.