Zákon o konkurze a vyrovnaní - Drvár, Jozef
Právo odporovať právnym úkonom. Zistenie konkurznej podstaty. Prieskumné pojednávanie. Bezpodielové spoluvlastníctvo manželov. Speňaženie a rozvrh. Nútené vyrovnanie. Zrušenie konkurzu.