Nový hypoteční zákon v Lucembursku - Stöcker, Otmar
Ako tretia európska krajina po Maďarsku a Poľsku vydalo v roku 1997 aj Luxembursko nové zákonné predpisy o špecializovaných bankách, ktoré sú oprávnené k emisii zástavných listov. Jednotlivé ustanovenia zákona.