Staré bolesti - staré hriechy odstráni nový zákon rozostavanosť, nákladovosť, predlžovanie výstavby? - Görnerová, Jarmila
Silný vplyv rozvoja investičnej výstavby na ostatné dodávateľské odvetvia. Rozvojový program priorít verejných investícií na roky 1996-1998 a jeho plnenie. Návrh Rozvojového programu priorít verejných investícií na roky 1998-2000. Očakávanie plnenia rozvojového programu. Potreba úpravy problematiky verejných prác zákonom.