Aké vlastne sú daňové úniky na Slovensku? - Burák, Emil
Vymedzenie pojmu daňový únik. Legálne a nelegálne druhy daňových únikov. Optimálne prostredie pre vznik daňových únikov a najziskovejšie daňové úniky. Bariéry účinnej eliminácie.